Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz gyapo11 #56010 üzenetére

    Engem már ismersz. Évekig csak brand lámpákat használtam. Most is használom őket. De nemrég szántam rá magam, miután élőben is láttam pár általatok emlegetett lámpát, hogy veszek pár olcsó db -ot (nem piacosat). Az a pár perc a találkozókon felcsigázott. Nagyon jó áron jutottam a lámpákhoz, így azt mondom, hogy megérte. ;)

    De, és itt jön a de. Amint elmúlt a kezdeti pezsgés (új lámpa), azonnal érzékeltem a különbségeket. Nem kellett keresnem, kutatnom. Azonnal érzékeltem. És minden érzékszervem ami a tárgyhoz (lámpához) köthető (tapintás, látás, hallás), azonnal bejelzett. Maga a fogása, a menet sercegése, mintha nem lehetne a kupakot rendesen rácsavarni, stb., stb.. Nem eget verő, mély szakadékról van szó, hanem, mint többen megjegyezték, több apró dologról van szó. Amik ugyebár összeadódnak.

    Ár. Sokszor, 10 € - 20 € különbségekről beszélünk, vitatkozunk. Erről is már szóltak előttem.

    - Ha valaki 1x, 2x veszi elő a lámpát, természetesen az "olcsó" lámpa a jó döntés (akár piacos).

    - Ha valaki havonta többször veszi elő a lámpáját (nemcsak nézegetni), még mindig az olcsó, de már mindenképpen a jobb minőségűt kellene választania ("pár kapcsolás után szét ne essen").

    - Napi használatnál, mikor a kényelem, idő, pénz, egészség, ne hagyj isten, élet függ tőle, azért jól meglesem mire költöm a pénzemet.

    Most is rendeltem (fórumtárs segítségével :R ) olcsóbb lámpát, nekem tetszőt, csupa jó ajánlással. Majd meglátom. A puding próbája az evés, ez is ki lesz majd próbálva. De páran, itt, azért már több lámpát kipróbáltunk az évek alatt. Ha valaki ajánl valami érdekeset, adunk esélyt, hogy megmutassa, nem húzódzkodunk el a lehetőségtől. Esetleg, mindig van esély összevetni, kipróbálni, élőben is a lámpákat. ;)

Új hozzászólás Aktív témák