Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz iatti #74429 üzenetére

    Mindenki zsigerből elutasította ezeket a lámpákat, mikor valaki olcsó, üzletből való lámpát keresett, én meg ezeket ajánlottam. Most már ténylegesen van ezekkel is tapasztalatom. Azt kell mondanom, hogy egyenlőre egészen használhatók. Nincs PWM, nincs kék jeges fény. Ház körül, kempingben, túrán, használhatók. Aki ritkábban, pl havonta 1x veszi elő, vagy autóba, biztonsági lámpának, tökéletesen megfelel. Sok szerelőnél, az utóbbi években, mindenféle piaci csodákat láttam. Ezek azoktól többet érnek, 20 € -ért. A ledek nincsenek túlhajtva, így nem is forrósodnak, a ráírt üzemidő is rendben van (Ezt még azért meglesem. Tuti, hogy nem stabil a kimenetük ezzel az üzemidővel.), miközben tényleg lehet velük látni. 80 m van ráírva, ami 1600 cd lenne, de én 1900 lux (cd) -át mértem, mikor csak a tir lencsés led világított. Használva a régebbi NU25 szintjét tudják. Bár, mint írtam, azért nem az a kategória mint amit eddig használtam.

    Szóval, aki olcsó fejlámpát szeretne, és nem mer külföldről vásárolni, vagy tart az akkuktól (viszont elmegy 3 db AAA ENELOOP akkuval is), esetleg ritkán használja, vagy gyorsan kell neki, nyugodt szívvel merem ajánlani ezeket. A 350 lm -os zöld is elégséges, de létezik a sárga 450 lm -es is. ;)

    Nálam ezek, mint írtam, az eldobható, elhagyható kategória. Ha ezek közül 1 -et elhagyok, tönkre teszek, nem fáj a fejem, nem sajnálom annyira, mintha 50 - 100 € -ós lámpát hagynák el, tennék tönkre.

Új hozzászólás Aktív témák