Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz Vlah #77924 üzenetére

    Mint írtam is nem azzal van a baj, hogy nem tudja. Tud(hat)ja. De 3 darab AAA elemből elég rövid ideig.
    Volt nálam egy új Petzl Tikka pár napig egy barátom jóvoltából, aki magának vette én meg elkértem tőle gyorsan egy rövidke tesztre. Gyorsan megmértem, mert a fénye egyébként nagyon rendben volt, kifejezetten tetszett is annak ellenére, hogy csak egy LED van benne. Mondhatom, hogy tényleg meglepett.
    De: Ebből láthatod, hogy kb. 40 perc alatt feleződik a fényárama, az első 10 percben bezuhan 70% körüli értékre és onnan is csökken folyamatosan.
    Ez a driver sajátossága, ahogy merül az elem úgy halványodik a fénye.
    Egyébirán pár éve mikor egy nagyobb outdoor rendezvényen este megmutatam az akkor már nem túl soknak számító 500 lumenes lámpám fényét mindenki lehidalt, mert nekik az 1000 és az 1500 lumenes lámpáiknak volt hasonló, vagy gyengébb fénye. Ezzel nem azt mondom, hogy az Energizer fejlámpa nem tudja a ráírt értéket, de lehet, hogy ha látnál 500 valós lument működés közben, amit mondjuk egy fejlámpa stabilan tud is akár több, mint 1 órán át, akkor azzal bőven elégedett is lennél. Nme egy 220V-o reflektor fénye, de ez oda világít ahová nézel, ahol szükség van rá.

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák