Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thoty

    senior tag

    válasz Llew #1002 üzenetére

    "Kedves Ügyfelünk,
    Új korszak kezdődik az Extreme Digital és az eMAG életében!

    2022. december 31-ével az elmúlt évek egyesülési folyamata lezárul, melynek eredményeképpen minden, 2023. január 1-jét megelőző Extreme Digitalnál történt vásárláshoz kapcsolódó esetleges ügyintézést – legyen az akár garanciális ügyintézés, számlamásolat igénylés, vagy bármi más, ami a rendelésed kapcsán számodra fontos - közvetlenül az eMAG ügyfélszolgálatán tudsz kezdeményezni az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

    Telefon: +36 1 88 555 00 (normál díjas)
    Email: shop@edigital.hu

    Az Extreme Digital azonban nem áll meg! Minden régi és új vásárlónk számára a 2023-as évben is a megszokott vásárlási élményt, verhetetlen árakat igyekszünk biztosítani az emag.hu felületén, megújult ügyfélszolgálattal, mely minden, 2023. január 1-én, vagy azt követően történt vásárlás kapcsán segíteni fog Neked az alábbi elérhetőségen:

    E-mail: ugyfelszolgalat@edigital.eu

    Mikor kit keress?

    • Amennyiben a vásárlásod után kapott számlán a dátum 2022.12.31. vagy ez előtti, akkor az eMAG tud majd segíteni Neked a fenti elérhetőségek bármelyikén (telefonon válaszd az Extreme Digital vásárlóknak dedikált menüpontot)!

    • Ha vásárlásod számláján 2023.01.01. vagy későbbi dátum szerepel, akkor az Extreme Digital megújult ügyfélszolgálatát keresd az új elektronikus elérhetőségen!

    Köszönjük, hogy a múltban minket választottál, és bízunk benne, hogy velünk tartasz a jövőbe vezető izgalmas úton!"

    Ezek komplett idióták. :DD

Új hozzászólás Aktív témák