Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dabadab

    titán

    válasz Enszuke #4043 üzenetére

    Oke, az ilyen celszerszamok altalanos problemaival tisztaban vagyok, de:

    1. Ugy latom, hogy koderek/kontenerek rohamos valtozasanak a kora veget ert es ez a konkret kutyu tamogat minden szoba joheto formatumot.

    2. Mivel egy meglevo kutyut valt ki, ezert tudom, hogy alapvetoen TV-bol felvett ill. netrol letorrentezett sorozatokat kell lejatszania.

    2a. A felvett dolgok jelenleg MPEG2-ben (ill. atkodolas utan altalam valasztott formatumban), a digitalis atallas utan meg MPEG4-ben lesznek, ezek kb kobe vannak vesve.

    2b. A netre feltett sorozatoknal szinten eros standardizacio es konzervatizmus figyelheto meg: SD-nel XviD AVI-ban, HD-nal meg h.264 MKV-ben.

    3. Az elmult evek tapasztalatai szerint a Popcorn lelkiismeretesen frissiti a firmware-t es HW is eleg eros ahhoz, hogy egy jo darabig meg birja a strapat.

    4. Mivel ezen kivul van a hazban meg ket lejatszo, nem nagy tragedia, ha esetleg egyszer belefutok vmi nem tamogatott formatumba, ennel sokkal tobbet szamit, hogy kicsi, full passziv es relativ olcso.

    Alex91: engem inkabb a specifikumok erdekeltek volna, pl. az elodmodell DTS-t nem tudott sztereoba downmixelni, csak SPDIF passthrough ment, ill. hallottam olyan pletykakat is, hogy lassan kapcsolt be meg hogy idonkent hajlamos volt fagyni.

    DRM is theft

Új hozzászólás Aktív témák