Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • knajf

    senior tag

    válasz lamiki #3042 üzenetére

    M Ű K Ö D I K !!!!!!!!

    F I G Y E L E M!!!! Minden Epson nyomtató tulajdonosnak!
    Ha a piros és zöld gomb felváltva villog ne higyj senkinek,különösen a szerviznek ne és ne dobd el a nyomtatódat!!!
    A megoldás az előző cikkben van, amit egyedül értelmesen és használhatóan a szerzője L A M I K I ir le!!
    Az előző néhány cikkben részletesen le van irva,hogy lépésről lépésre mit kell csinálni és miért. Az SSC Service Utility for Epson Stylus Printer honlapján szereplő resetelő segédprogram leirását követve nem müködik a törlés! Nem irja azt amit LAMIKI leirt,hogy a túlcsordulás számlálót kell mindenekelőtt törölni,mert különben a hulladéktinta gyüjtő számlálóját nem lehet törölni a Reset Protection Counter menüben!
    Köszönet L A M I K I-nek aki alaposságával és segitőkészségével nekem és számos Epson-al póruljárt fórumozónak soktizezer forint megtakaritást adott.
    A márkaszerviz vezetője még a napokban is kijelentette,hogy a fenti-szántszándékkal, az Epsonokba épitett tönkretevő programot -,hogy előre beirt idő után biztos tönkremenjen,csak a birtokukban lévő titkos programmal lehet nullázni,aminek a dija több mint az új nyomtató ára! " Vásárolj,fogyassz és dobd el ,vegyél ujat" VADKAPITALIZMUS!
    Természetesen ez csak a cég elégé el nem itélhető tevékenységének csak egy szelete,mert amig erre rájössz és életre kelted a lebénult nyomtatót, addig a fejek biztosan beszáradnak és akkor ezért dobhatod el.Amit a szerviz szerint ugyancsak lehetetlen kitisztitani,hanem cserélni kell.
    A fejcserék költsége már sokszorosan meghaladja a z új nyomtató árát.
    Erre a fórum résztvevői már sok kisérletet és megoldást dolgoztak ki ebben i s LAMIKI
    járt az élen 918-as cikkében részletesen leirja,hogy hogyan lehet új fejek cseréje,helyett a beszáradt fejeket tisztitani.
    A segédprogrammal sikerült nulláznom a hulladéktinta számlálót,már nem villog a zöld-piros gomb,majd " NYári Szévédő Tisztitófolyadékkal,rovareltávolitóval" fecskendővel szétszerelés nélkül kitisztitani a beszáradt fejeket és ime a szerviz szerint a lehetetlen előállt: M Ü K Ö D IK a nyomtató.
    Hálás köszönet LAMIKINEK érte!
    Nem reklámként,de az árak miatt is: A szélvédőtisztitó /müanyag kannában zöld folyadék/ a TESCO-ban 5 liter 360 forint!

    a régi rendszerből a megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=knajf

Új hozzászólás Aktív témák