Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    Gruppenben kufircoltuk a fillért

    Mostani alkalommal nem eveztem ki az orosz vizekre, maradtam a Balatonnál.

    Történt ugyanis, hogy haverom szerette volna megvenni a crusader kings ii: the reaper's due nevezetű kiegészítőjét, jóárasítva.

    Vannak ugye a hírhedt kulcsboltok, amiknek én nem vagyok a híve (meg regisztrálni sem regisztráltam egyikre sem), így maradt a legbiztonságosabb alternatíva, a cdkeys.

    Megvettük. Nem tartott sokáig az öröm, haverom megkapta a crusader kings ii: the reaper's due content pack nevezetű dlc-t, amit rákenhet a hajára. Ugyan név azonos termék, de azért ekkora bakit nem kéne elkövetni.

    Megreklamáltam. Jött a szokásos huzavona a supportal, még vizeletmintát is kértek. Nem reagáltak vagy 5 napig, 5 nap után közölték, hogy továbbítják az illetékesnek, úgy 9 nap után jött az értesítő, hogy visszatérítik az árát a cuccnak. Én nem tudom mekkora haszonkulcsal dolgoznak, de ezt a cdkeys-nél nem nagyon értem, hogy miért nem rugalmasabbak. Értem ez alatt, hogy simán adhattak volna egy Reaper's Due Collection, amivel szerintem mindenki happy lett volna. Na mind 1, legalább lett egy ingyen content pack.

    Viszont az a fránya dlc még mindig nem lett meg.
    Végső elkeseredésünkben elszántunk magunkat, és beleugrottunk a magyar posványba (ami mindig is izgatta a fantáziámat).

    Felcsaptam az árukeresőt, és felmentem a codeguru oldalára. Ezzel az oldallal kapcsolatban két kérdés is felmerül:
    1) Azt hogy csinálják, hogy kétszer szerepelnek árukeresőn? Egyszer mint megbízható bolt minősített plecsnivel, egyszer meg csak ott vannak parlagon? Mindezt úgy, hogy az oldalukon kb. semmi nem normális. Se a kapcsolat (nincs telefonszám), se a gyik, semmi...
    2) Ezeknél milyen adatbázis lehet? Most biztosra mentünk, Reaper's Due Collection-t vettünk. Az oldalon kétszer szerepel, egyszer 1000 forint (jól eldugva), egyszer 4500. Csodálatos!
    +1) Azt már meg se merem kérdezni, honnan vadásszák a kulcsokat

    Na de kanyarodjunk a végjátékra. Csodák-csodájára ezeknél lehet paypallal fizetni! Még nagyobb csoda, hogy tényleg ki is küldik a kulcsot, szinte azonnal! A legnagyobb csoda viszont, hogy még működött is a kulcs!

    Végeredmény:

    Magyar posvány 1, CDKEYS 0.

    U.I.:

    Természetesen a vásárlásnál legit adatot nem adtam meg, a szemetelhető e-mail címemen kívül (amiről ugyan vissza tudnak keresni, ha nagyon akarnak, de akkor is jobban néz ki, hogy kiskunfélegyházi Mihály atya vásárolt, amerikai telefonszámmal). Ha ők így, én is így...

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák