Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eszement24

    aktív tag

    válasz Bluerainbow #95277 üzenetére

    NA akkor mindenkinek.

    SPOILER!!

    Mikor üldözöd Arkham lovagját a csatornarendszer leírtása után, akkor a vége előtt, mielőtt utoljára blokkoltam volna, nekicsaptam egy szobornak. A kocsi nemes egyszerűséggel eltűnt a betonban, de teljesen majd ott szépen ki is múlt. Írta a progi hogy menjek oda a katonához. A távolságot 868M-re lőtte be!

    Kb 10percen keresztül próbáltam kicselezni, hogy valahogy mégis rá tudjak nyomni és mehessen a játék tovább, majd feladtam és restartoltam a küldit.

    4-6 óra játék után a 12gb ramom megtelik annyira, hogy szétesik a kép, és a végén egymásba folynak az épületek mert nincs texturázás ami megjelenítse őket. Nem látom a tankokat és úgy általában semmit és minden villódzik. Megoldás? Kilépés és kiürül a memória majd belépsz és folytatod az utolsó mentéstől.

    Mindezek ellenére nem adtam negatívot természetesen, beletoltam 22-25 órát és még csak a fő szál 15%nál tartok. Imádom, nagyon jó játék, de rohadt szar a pc-s port. Nem panaszkodásból, de ne higgyétek, hogy ez a sztori annyira fel van fújva.

Új hozzászólás Aktív témák