Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F34R

    nagyúr

    Nah végignéztem minden előzményfilmet az Avengers előtt. Délelőtt sikerült is sok év után The Incredible Hulk-t is behúzni. Pár kérdésre megoldást adott , tovább ez a hozzászólás egy kis agymenést is tartalmazni fog.

    Spoiler!

    Tisztázzuk : Bruce Banner ( a forrás az eredeti Hulk aki a dűhből meríti az erejét ezért gyakorlatilag végtelen.)
    Emil Blonsky ( egy jóképeségű katona akiből Abomination lesz , észrevehetően fizikailag erősebb mint Hulk de nem bírja fokozni )
    Thunderbolt Ross ( Valamikor ha beépítik a sztoriba Red Hulk szerepét testesíti meg )

    Ross említi a szuperkatona programot ami a II. Világháború idelyén leálítottak ( Nyomokban Amerika Kapitányt tartalmaz :DDD ) itt kezd egybeforni nagyjából a sztori , a multkori Avengers kis rövidvideók láttán is amikor Blonsky-t a csapatban akarták tudni.
    Jőjjenek az én fikcióim, elképzeléseim : Alapból nem letne benne , képtelenség hogy Hulk-al együtt dolgoznának , namármost egy másik csapatban akik a "rosszakból" állnak helyet kapna Rossal együtt aki addigra már magán is teszteltetné a szérumot. Hozzájuk csapódhatna még néhány newbie , harcukat pedig hamár ezt a Spoilert is elhintették, Thanos figyelné a távolból . Hmm már hallom is ahogy mondja : "Ezek a földi lények annyira erősek kedvem támad szétcsapni őket ".
    Nos miután a két team nem bír egymással és a közelgő igazi fenyegetést is le kell gyűrniük rövid időre összefognak és megnyengítik Thanost , ő megigéri hogy legközelebb nem lessz ilyen szerencsélyük, mert nem egyedül fog érkezni. Mindenki megy a maga dolgára és vége a II Avengers-nek is. (Már ha megvalósítanák :P )

Új hozzászólás Aktív témák