Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brownus

    veterán

    válasz .LnB #60033 üzenetére

    akkor így kérdezem, hogy miért kell, hogy minden egyes filmmel maradandót alkossanak??? ilyet nagyon-nagyon kevés író/rendező csinált! hirtelen nem is tudok példának felhozni senkit se, írok között még talán, de a filmes világban nem.

    ja, és ha már kérdezed, nálam abszolút nyerő a jupiter ascending! btw, ebben is elhangzanak hasonlóan magasztos gondolatok mint az interstellarban...

    Én még nem láttam a Jupiter-t, a trailerek alapján nem tartottam többre mint egy látványfilm. Úgy látszik ez be is igazolódott. - annál azért jóval több! nem szabad csak a látványnál leragadni!

    pl. sokan kiröhögték pici SPOILER: azt az anti-gravitációs izé-csizmát, hogy az mi a fasz, és miért, és hogy? azért bazdmeg, mert ez egy masszív sci-fi, és ha ennyire fantáziátlan vagy, és ilyen, akkor ne ülj be ilyen moziba b+. hatalmas ötlet! a starlord elmehet a pitsába :d - ezt általánosságban, mindenkinek! akinek meg nem inge...

    ja, és az ígért birdman cikk :) parancsoljatok

    (#60036) orichalcos, öööö, pedig az! persze emellett űropera is, meg akció, és szerelmi történet. sok minden egybegyúrva.

    [ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák