Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HackR

    tag

    válasz Vajar #3200 üzenetére

    Akkor én kilógnék a sorból mert kifejezetten nem dícsérem a Nodot! ;]

    Olyan 4-5 de lehet hogy több vírust nem ismer fel. Ha meg mégis felismeri nem szedi le csak azt mondja hogy leszedte. Nem vagyok oda érte na. Ja és nem is olcsó.

    Jut eszembe. Megvolt a...nem jut eszembe /de megvan Melissa/, valamilyen régebbi ismert trojan forráskódja, bekapcs tűzfal, bekapcs norton bekapcs Avast bekapcs bitdefender. Aztán havernak küldtem freemailen kereszül a forráskódot simán txt file-ban....ugye elvileg a freemail is szűri a leveleket meg a szolgáltatónk is, hát ahoz képest oda-vissza tök simán átjött, egyedül a Bitdefendernek tűnt fel hogy valami azért nem kóser, és törölte a mailt. De az sem értette mi is ez pontosan. Megjegyezném, ha hardsex.jpg.vb néven küldtem volna akkor futtatható lenne de a user csak a jpg-t látná mert a nyamvadt Win csak az első kiterjesztés mutatja de az utolsó számít!

    Vagy akár porno.jpg.exe vagy sex.avi.exe vagy akármi.avi.com vagy akármi.avi.vb a file, Pistike rákatt képre és már futtatja is a trojant!!!!! Ilyenekre tessék odafigyelni ha esetleg van aki nem tudta volna.

    Xar játék az élet, de qwa jó a grafikája.

Új hozzászólás Aktív témák