Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Sziasztok!

    Úgy tervezem (terveztem?), hogy idén veszek egy Dell 7567-et i7-7700HQ és GTX 1050Ti felállással. Viszont most bemutatták a Dell 7577-et, aminél van pár előrelépés. Persze mindig akadnak új dolgok, így örök körforgás lenne várni, de itt csak 1-2 hónapot kéne várnom, mivel év végén vásárolnék eredetileg, év elején viszont ez is elérhetővé válik itthon.
    Ami előrelépés, az hogy már fullHD-nál is IPS-t adnak (bár engem a TN se zavarna, meg ott a TV ha kell), és elérhető a GTX 1060 is, és lesz egy USB Type-C csatlakozója is. A procik ugyanazok, viszont az akksi 74 helyett csak 56 kWh, cserébe elérhető gyorstöltés. Kérdés, megérné-e várni rá? Az i7-7700HQ elég a GTX 1060-nak, vagy hamar belefuthatok olyanba ahol a proci már kevés? (hűtés majd tesztekből kiderül, ez gép függő)
    Az ár elvileg nem lesz több azonos konfiguráció esetén, viszont ez majd elválik ha megérkezik hazánkba is. A 1060 felára jó kérdés mennyi lesz, 350-nél többet nem adnék, de biztos nem fér be ez alá, olyan 370-380 lesz. (jelenleg a 1050 Ti-al szereltek is ~330 körül vannak, akciósan alatta)

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák