Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FőDudu

    addikt

    válasz Evil Snowman #78996 üzenetére

    Most csak pelda keppen. Sajat helyzetek.

    A Razerem dokkolon log, ami viszont mogotte van.
    HP TB dokkolo, van vagy 200W tap hozza. Szerintem nagyobb mint a Razer gyari toltoje.
    Nem kenyelmes oda nyulkalni - ezert is tunik samomra boszmesegnek a Lenovo fele hatra rakunk mindent filozofia. Van az a helyzet amikor hasznos - naponta hurcolt gepnel maceras lehet.

    Epp menteseket csinalok. Alkalmazasok mentese kulso SSD-re. Mivel jobb kezes vagyok igy a bal oldali portokat hasznalom. Jobb oldalon kb minden utban lenne.
    Az USB-C portba van dugva a TB dokkolo - azon at jon a power, dokkoloba van dugva az ethernet es a hangszorok kabele is. Plusz egy 3.5" kulso vinyo.

    Ezen kivul ugye kell a kulso SSD-t is hasznalni, igy az USB-C port hijan a masik kabelevel USB-A porton ul (tan ez is 3.2, szoval az 1000MB/s koruli iras megvan). Melle dugva egy WD elements hagyomanyos vinyo. Igy kb egyszerre 3 eszkozre masolok egy idoben a belso SSD-rol.

    Virtualis gepek, zene, filmek, stb. Aztan ha kelloen leurult a belso, akkor johet a Windows mentese Macrium Reflect progival.
    Vagy Acronis True image progial, ha mar adnak ingyen a Sabrent SSD melle.

    Szoval jelenleg 2 USB-A port hasznalt. Meg az 1 USB-C a bal oldalon.
    Amikor a mentest inditom, akkor a harmadik USB-A-ra is szukseg lehet, mert arrol fogok bootolni (pendrive).

    Dokkolorol meg nem probaltam bootolni - lehet menne arrol is.
    De ettol fuggetlenul az USB-A port szukseges. Dell gepeken is eljatszottak, hogy csak 2 USB-C port van 1-1 oldalon es adnak hozza egy dongle-t ami HDMI kimenet es USB-A.
    Nem tetszik. Elfer a gepen az USB-A, legyen keznel ha kell.

    Lehet maradi vagyok. Egerem vevoje is USB-A. Azt nem szeretnem atalakitoval dugdosni a gepbe, mert akkor pont egyel tobb macera. Igy nem tud letorni, mig atalakitoval mar sanszos lenne az USB-C portba beletorni az atalkitoval beledugott eger vevot. Persze tud BT-t is, szoval csak HC gaming eseten kellhet a vevo. Az meg pont nem en vagyok.

    FőDudu

Új hozzászólás Aktív témák