Hirdetés

Aktív témák

  • zsigee

    tag

    Hi mindenki.
    Egy kis segítség kellene:
    Adott AM2-es konfig, Athlon3800+ X2, 4*512 DDR2 800Mhz, 2db 160gb-os samu vinyó (1sata és 1pata), lg optika, Asus ati EAH X1650xt 256mb pci-e, egy asrock lap az egész alatt, (valami Aliev sata gblan), és jelenleg egy 420as Delux táp.
    Eddig egy 400as hajtotta, de gyakori volt, hogy elsőre nem indult a gép, csak második próbálkozásra. Tápcsere után ez a jelenség megszűnt, helyette VPU recoveri(jól írom?) hibával kidobált játékból. (valami netes sz@rból)
    Tegnap újra lett húzva a rendszer, az xp-t win7re cseréltem, minden program tökéletesen feltelepült, hiba nincs. De a cod 4 nem fut, továbbá "kékhalállal"többször is újraindult.
    Az általam telepített programokat jómagam is használom a saját gépemen!
    Valószínűsítem, hogy hardveres gond van. De. az egész gépet darabokra szedtem, semmilyen hibára utaló nyomot nem találtam (égés, púpos kondi, stb.)
    Melegedésre sem lehet különösebb panasz. A cpu 40 fok körül, a hdd-k 35-40, az alaplap 45, a gpu alaphelyzeten 48-50, terhelve 63. (Ezeket én normálisnak tekintem, ha nem azok kérném javítsatok ki.
    Mi lehet a gond?
    Ja, semmi sincs húzva, csak alapbeállítások.

    Más.
    Ki szeretett volna cd széket készíteni? Valaki itt írta régebben. Lenne pár darab egyik havernál, ki akarja dobni, gondoltam rákérdezek.
    Segítséget köszi, üdv.

    Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!

Aktív témák