Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Zefír #10104 üzenetére

    Igen gondoltam arra is hogy megfordítom a vincsiket de a másik oldalon ventik vannak és így is neki toltam totálra a vincsiket.
    A táp egy Corsair VX450, halk ugyan de semmit nem ér amikor a gépben egy rakat más venti van. (5db 9,2cm+2x12cm+procihűtő+videókarin még 2x12cm, chipseten meg egy pici talán 4cm-eres, meg vész esetén (értsd: rámjön az 5perc és emelgetem a feszt 40fokban nyáron) egy 220v-os 14cm ruszki szellőzető asszem garázsokban használják) De mivel fülhallgatón vagyok állandóan ezért nem zavar, amúgy ember nem marad meg a gép mellett, viszont a proci max 40 fok, a videókari max 50, a vincsik meg kicsivel szobahőmérséklet felet vannak.
    A kábelkötözős módot megejtem mert tényleg hasznos, viszont úgy vagyok a géppel hogy melóhelyen mindenre odafigyelek és tényleg igényesen elrendezek mindent, de az otthoni gépeim mind katasztófa.

    KillHates
    Jól kigazdálkodtad a helyet, én egy két gépház magasságú toronyban nem férek el, azaz a teteje totál üres, ha lesz időm/kedvem/türelmem és ezek közül mindegyik egyszerre akkor szétbarmolom az egészet és ésszerűen összerakom elrendezve.

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák