Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Klemens

    őstag

    válasz kételkedem #1837 üzenetére

    Én ha így kötök rá ventit a tápra, mindig így csinálom, ki nem csúszik a kábel, meg szvsz biztonságos is.

    ozeus: Nem, nem károsít semmit, ez ugyan olyan, mintha molex csatival dugtad volna rá, csak itt nincs molex csati. :) Szerintem mind1 (de ez nem biztos), hogy melyik feketébe dugot, mind2 föld kábel, de szerintem azért a másik feketébe dugd át, úgy, hogy a két egymás mellett levő helyen legyen. Az egyik képeden a másik venti floppy tápcsatiban van, szvsz abban is jó úgy. Ha két ventit dugsz egy helyre, akkor sem lesz gond szerintem (Y elosztó elv).
    Azok a venti helyek, szvsz nem sok levegőt engednek be, így szvsz mind2 befelé fújjon, ha meg beszeretne szorulni a levegő, akkor azt a táp ventije úgyis kiszívja.
    Ha gondolod betömheted azokat a réseket, esetleg nézd meg, hogy melyik állapotban jobb a hűtés és amelyikben jobb, akkor hagyd úgy, de szerintem lényegtelen.

    KillHates: Huhú...én meg Pesttől 50km-re Szolnok felé. :D Még Pest nem lenne gond, mert eléggé sűrűn járok fel, főleg, mert suliba is oda járok, de, hogy még nyálazzak át a városon meg még ki Tökölre...áá... :Y

    Zalaymate: :Y :C Grat, szép munka! :C

    Dani_kp: Alakul...alakul, hajrá! :C
    Szerintem nem kell nyagy tehetség hozzá, de hogyha autó kalaptarót is lehet spray-al fújni, akkor szerintem a fát is. :)

    "A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"

Új hozzászólás Aktív témák