Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BRIKLY

    veterán

    válasz szab.tam #43423 üzenetére

    Csövekkel nem volt gond,pont úgy hajtott ahogy én akartam.Nem csak simán ki van hajtva,kicsit középen is formáltam rajta.

    "és a házba is be fog férni?"-- Utolsó képen már házban van,annyi volt a gond,hogy nem tudtam alulra tenni a ventit,mert úgy már nem fér el.Nagyon szűk ez a kis fuji ház.
    "úgy érzed, stabilan áll?"--- Igen,a hűtőnél fogva felemeltem,és forgattam az egész cuccot,atom stabil.
    "kellő képpen a procinak tudtad húzni?"-- igen,szuperül feszíti a hátlapi takaró,ami konkrétan annyira kemény darab,hogy kézzel alig lehet elhajlítani. :)
    Csavarok 4-esek igen,dupla anyának nem éreztem szükségét,mert feszül a lemez,és így meg sem tudtam mozdítani az anyát,csak ha kézzel még egy kicsit feszítek a lemezen.

    Többiek: Gondolkodtam poénnak baracklekváron,de inkább nem,azért itt nem pár ezer forintos cuccról van szó,mint amin bacsis kísérletezett.

    Egyébként meg majd ha lesz paszta kiderül mit tud ez a hűtő,szerintem elég lesz neki,de ha nem,akkor rászánom magam egy pár ezer forintos hűtőre,meg lassan egy normális házra is illő lenne,mert kezd nem illeni a környezetébe (100k-s gép,50k-s monitor,50k-s házimozi cucc mellé) a padlásról kukázott ház :DDD

Új hozzászólás Aktív témák