Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz Dani_kp #57667 üzenetére

    Az alu lemez legalább annyira jó vezető, mint a gyári acél ház, tehát nem vállalsz vele nagyobb kockázatot. :N Ha megfelelően le van sorjázva és forgácsmentes, akkor nem lesz gond elektromosan. Ráadásul a fém mivolta révén még egy zavarmentesítő árnyékolás is lesz a géped körül, szóval az ötlet jó. :K

    A rács hajlékonysága miatt én nem aggódnék, mert ha csak egy Mini-ITX lapnak (és a rajta lévő proci hűtőnek) megfelelő magasságú, max. 6 cm magas konfig lesz, akkor az nem akkora felület, hogy a rácsnak lehetősége volna hajlongania. DE amiatt, hogy a rácsról a hajlítás következtében esetleg lepattogzik a festék, már jobban aggódnék. Ennek azért érdemes előbb utánanézni.

    Illetve kérdés az, hogy ezek a szemetes kosarak (ha ilyenből akarod megcsinálni) nem vasból vannak-e. Ez masszivitás szempontjából előny (az alu egy komolyabb hajtás után már törhet), mágnesesség szempontjából viszont hátrány lehet, ha vágáskor forgácsolódik, mert a "fűrészport" nehezen fogod tudni eltávolítani a munkadarabról.

Új hozzászólás Aktív témák