Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz Atomantiii #61964 üzenetére

    Hát nem tudom... Nekem Einhell van. Ahhoz nem volt semmi extra tartozék külön vettem meg a legcsóróbb 5-részes szettet és azóta is azt használom. Később persze vettem még ezt azt, plusz 20 méteres "slagot", vésőgépet, egyenes csiszolót és most van tervben az új légkulcsom és az excenter csiszolóm (ezek is Einhell márkájúak lesznek), de nem jutok dűlőre...

    Itt van a pénz a zsebben, csak megy tipródás, mert még jó pár másik szerszám, kiegészítő is hiányzik a repertoárból, de most csak 100k-ig nyúlik a takaró, azt kell beosztani...

    Amik versenyeznek még:
    - nagy létra, mert most mindig kéregetnem kell (a mostanim csak 5 méteres)
    - kis szalagfűrész csapolásokhoz és kisméretű tárgyak alakításához (van egy másik kis szalagfűrészem, csak nem találok hozzá itthon szalagot (külföldön már találtam, de most nincs kedvem várni, inkább veszek egy másikat fához, ez pedig (főleg mivel 600 W-os a motorja) megmarad fém szalagfűrésznek)
    - krokodil emelő + magas bakok (2db)
    - 10-15 szortiment láda (faliból van 4 darab 33 fiókos + 1 darab 36 fiókos, de amikor megyek valahova "terepre" dolgozni, akkor nagyon kellenének még ládák, van kettő nagyméretűm, de már azok is teli vannak jobban, mint ezen a régi képen. Az egészből valami ilyesmi készülne majd)
    - nekem is tervben van egy a napokban tárgyalt olcsó egyengető-vastagoló vásárlása is, mert az én kisipari egyengetőmről a költözés közben letört a motor és már amúgy is egy bő 40 éves darab, megérett a cserére, ez a mostani pedig majd kimegy a fészerbe nagyoló munkákra.

    Na ezek közül kellene minél több mindennek beleférni, vagy legalábbis a legfontosabba(ka)t megtalálnom. :B

Új hozzászólás Aktív témák