Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani_kp

    őstag

    válasz Barret001 #66593 üzenetére

    Ha az új cellák feszültsége kb. annyi lesz, mint a régiekkel csak az áramerősség lesz nagyobb, akkor elvileg jónak kell lennie a gyári töltővel is, nem? Vagy nem így működik? :B

    #66594 EXIEZ: sajnos töltés visszajelzőkből nem sok választék van, főleg kis méretben nem. Van olyan is amin egy kapcsoló már rá van integrálva és akkor nem kell külön kapcsoló mint nálam, de számomra elég drága volt 7-800 ft/db ezek meg csak 250 körül és mivel és új cellákkal dolgoztam így nem akartam már rá többet költeni.
    [link] <- ezt amikor néztem 2 dollár körül volt, ennél kompaktabb nem igen hiszem, hogy van.

    #66595 tupacamaru: a mostani átalakításnál én is 3x2 cellát rakok bele, mert fizikálisan nem fér be több, illetve feltöltött állapotban akkor lesz olyan 10-12V x 4A, az meg már nem olyan rossz, alkalmankénti csavarozásra, meg fa fúrásra.

    Végezetül már én is másképpen csinálnám. Például ha jó lesz gyári töltővel és nem lesz károsodás (bms miatt nem kéne, hogy legyen), akkor lehet majd egyszer átalakítom az enyémet is és gyári töltőt használok majd hozzá, illetve töltés visszajelzőt sem raknék már bele, csak plusz hely és plusz munka. Ha erőtlen úgy is érződik már rajta.
    Viszont, saját magam szórakoztatására és tapasztalat szerzés céljából csináltam és annak tökéletesen sikerült.

    https://ingatlan.com/33821564

Új hozzászólás Aktív témák