Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz hundai #85208 üzenetére

    20 kilóra igen. Esetleg 9-12 mm vastag nyírfa rétegelt lemez. Nem olyan szálas, mint az OSB és erősebb a faforgácslapnál. Én kültéren is ezt használtam, igaz, esőtől védett falüregben volt. A 600×600×15 mm polcon 60-70 kg-ot tároltam tartósan.

    pjen: salgónak mondanak már mindent, aminek fém lábai vannak és a polcoknak fém kerete van.
    Nekem Lidl, Aldi verzióban van összesen 4 darab. Ha a ráírt terhelhetőségre odafigyelsz, akkor a polc vastagsága, anyaga mellékes. Persze a polclak súlyával is illik számolni, illetve ne legyen lötyögősebb, mint a gyári, mert a polclap is merevít.
    Nekem inkább az volt a bajom, hogy a talpra való műanyag háromszöggel együtt is benyomódott a talp az aszfaltba. A teremgarázs szintjén, ahol vannak a tárolók is, aszfaltozott az aljzat. Tettem a fém lábak alá tölgyfa deszkából vágott lapokat, ezzel szinteztem is, illetve 2-3 helyen a falhoz rögzítettem az 1,8-2,7 m magasra épített szerkezetet. Évek óta így van hiba nélkül.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák