Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tzsolesz

    nagyúr

    válasz shalafi66 #16714 üzenetére

    Talán jobban kellett volna nyomni a marketinget a Videotonnak. Jobban oda kellett volna figyelni a kis műszaki boltok polcaira, hogy mindig legyen ezekből is választék. Én nem azt mondom, hogy csak a VT hibája, elfogadom azt is, hogy inkább az olcsóbb kínai vackokat rendelték be a kis tanyasi műszakisok is, de a hangfal építésre is kiterjeszthették volna a gyártást, szerintem lett volna piaca, sőt lenne piaca.
    Nagyobb városok üzleteibe kiküldeni 2 egyforma dobozban egy VT-vel szerelt, illetve egy SAL/MNC-vel szerelt verziót. Egy kapcsolható hangfalkimenetes HIFI erősítővel.
    Ott 1 hónapon át mint kiállítási, kipróbálható termékként promózni.
    Nincs marketing ez a baj........
    Például Sarkadi Jancsinál (Karcag) sem láttam egy darab H2000 terméket sem. Tiszafüreden (Flash) sem nagyon láttam. Egyedül a Kunhegyes műszaki boltban szokott lenni H2000 termék, de ott sem a teljes paletta, inkább csak ritkán egy 20 vagy 25cm-es példány. De lehet hogy még erre is rosszul emlékszem.......
    Egyszerűen pl. a környékünkön nem is lehet kapni, nem is lehet megfogni, megnézni, csak az internetes bolt létezik, amiről addig nem is tudtam, míg be nem néztem ide a topic-ba. Pedig elég felvilágosult böngésző/internet használó vagyok.
    Ez nagy hiba, és hiányosság.....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák