Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sonny007

    tag

    válasz #10726912 #19023 üzenetére

    Holnap csatolok róla belső képet az erősítőről, és kistabilizáljátok, hogy mennyire minőségi mennyire nem. Nem fogok megharagudni azért se ha le van ócsárolva, mondjuk úgy nekem erre telt :)

    Visszatérve a dobozokhoz. Már a mai napon fel is tettem az itthoni összes kacat hangszórót, hangfalat, a SAL-al együtt :)
    Dobozok. Az árakat nem mondanám FIX-nek, de ingyen ne akarja őket senki.

    Meglehet, hogy nem a 160W kellene ide, viszont meghallgattam anno aki összeállította nekem ezt a QUAD-ot az ő hangrendszerén, és nekem nagyon tetszett ahogy szól, persze szép nagy SUB-jai is voltak :) Talán ez ami a SAL-ból nagyon hiányzik, a mély hang.
    Összevetve megmutatta a Marantz, és a QUAD-om hangját.. Nem sok különbséget vettem észre, sőt inkább a azon a hangrendszeren, ugyan azzal a zenével, dinamikusabb, élvezetesebben szólt a zene, mint a Marantz amit produkált. Ugyan azon hangerőnél még le is oldott öröké. :D

    Elsődlegesen hiába tűnik úgy, lancerboy , hogy ki szerette volna dobatni velem a QUAD-ot, a szívemhez nőtt, és ahogy ő is mondja, inkább mély orientált hangdobozok érdekelnek engem, ami a SAL-ba nagy hiány. Csak sajnos nem tudtam meghallgatni őket mielőtt megjöttek a világ másik feléről. :D Így elsődlegesen, eladom a jelenlegi hangfalakat, és nézek egy újabb hangfalakat. Meghallgatózom velük, és ha úgy sem tetszik akkor végső esetben erősítő csere :)

Új hozzászólás Aktív témák