Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Vikthor #113140 üzenetére

    Elfogadom, hogy szerinted jobb volt, de a többség szerint messze nem volt az.
    Idézet egy tesztből:
    "Korábban ugyanis sem az LE820-as sem az LE925-ös nálunk járt tesztpéldányát nem tudtuk jól beállítani. A nehézséget az RGBY rendszer okozza, amelyet a Sharp azért épített a tévébe, hogy élénkebb sárgát, szebb barnát és aranyszínt, teltebb zöldet kapjunk, csakhogy négy alpixellel nemcsak a lehetőségek száma nő, hanem a vezérlés is nehezebb lesz, amit a Sharpnak a tavalyi modellek esetében végül nem is sikerült túl jól megoldania."
    "a Sharp elkezdett foglalkozni komolyabban a színhelyességgel, egyelőre oda vezetett, hogy a panel feketéje optimális beállításokkal romlik: ez magyarázza, hogy miért mértünk 0,07 cd/m²-es feketét és 1600 körüli kontrasztot."
    A Quattron fő hibája: "a szürke enyhén sárgás színezetet kapott". "
    "a plusz sárga „gondot” okoz. Ezek közé a világoskék, a narancs, a zöld és a bőrszín tartoznak elsősorban – utóbbi például alig észrevehető narancssárgás árnyalatot kap"
    "meggyőződésünk, hogy a Sharp mérnökei még mindig nem tudják pontosan, hogyan lehetne éppen valósághű színeket megjeleníteni."
    Összegzés: "Ez azt jelenti, hogy aki tökéletesen színhelyes képet szeretne, annak az LC-40LE830E-t nem ajánljuk, a piacon találni helyette rengeteg más, jobb színhelyességre képes típust."
    Pedig ez még jobb volt, mint a korábbiak, én is teszteltem hármat.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák