Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • palesz53

    senior tag

    Lehet "szidni" Bbécit, csak épp helyesen és igazat beszél ultra high-end (vagy über high-end) témában.
    A magazinok pár éve használják magát a kifejezést. Maga a kategória - kimondatlanul - szerintem vagy 15 éve jelen van, csak nem lett nevesítve. (A készítőknél én magam nem találkoztam vele, hogy magukra nézve használnák a kifejezést.)

    Mert mit kezdesz mondjuk egy darTZeel-lel? Vagy egy Bel Canto Design Black-kel? Vagy a Lamm Industries cuccaival? (De lehetne még példát említeni jópárat.)
    Miért hasonlítanád ezeket a cuccokat egy 5-7-10e usd-s high-end termékkel? Irreális, hiszen a felsoroltak ára sokszorosa ezeknek.
    (Mert high-end belépő szint az vhol 2000 usd. Kb 3500-tól (de 5000-től már tuti biztosan) meg már nem belépő szint.)

    Egyszerűen megjelent egy réteg, akit nem érdekel mi áll az árcímkén. Erősítőből valahol 20-25e usd már az ultra high-end szintje, és az árak csak robognak az utóbbi időben felfelé. Ma valahol 55-60e usd a csúcsközel.
    Kábelből is van 40e usd-ért - és már a tesztelők is megjegyzik, hogy oké, remek, agyonver mindent, de nem ajánlják.
    És a ló elszaladt ám, mert már negyed millás (dollárban!) cuccokkal készülnek... (A szaksajtó egyáltalán nem örül ám neki!)

    Az ultrahighend review meg linkelget mindenféle tesztet az oldalára - ezért szerintem ne kárhoztassuk, gondolom nem évi 200 kattintást szeretnének begyűjteni (ilyen a világ). :DDD

    vezess, kövess, vagy takarodj az útból

Új hozzászólás Aktív témák