Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -KP-

    addikt

    válasz spiky03 #173643 üzenetére

    Kissé későn, de reagálnék pár kijelentésre:

    1. "Kiderült, hogy pl a Krixek meghajtasohoz kell a rendes végfok, házimozi erősítővel nem menne."

    Miért ne menne? 95dB az LCR szekció. Még egy avr-el is simán megvan körül a ref hangerő. Szerintem 30-40körül meglenne a ref hangerő egy átlag méretű szobában velük, azt meg egy normálisabb avr simán kiköhögi.

    2. Nekem a hang jött be főleg a mélyek. Ha ilyenek lennének itthon az jó lenne. Természetesen -50es hangerőn;]

    Azért szerintem az élményhez egy minimum hangerő hozzátartozik. Még ha a komplett DC nagy szobát hazateleportálod, az se fog olyan élményt adni -50-es hangerőn. ;] Persze egyáltalán nem kötelező a ref hangerő, de nem lesz ugyanaz az élmény 85dB-n, mint egy olyan rendszert meghajtani ref. hangerőn ami erőlködés és torzítás nélkül tudja azt.

    3. El is kezdtem gondolkodni, hogy kellene előre 2db reflexes 12", a 15" zárt Ulti meg mehetne a kanapé mellé.

    Szerintem a refis 12-es ezt az élményt nem hozná :) Elől 2 darab Aurea 18-as szub van, hátul meg két darab Paradigm Studio Sub 15. Még az LCR-ekben is (Aurea 15) 15-ös a mélyközép. :)

    4. "A vetítőnél a képen én inkább a fekete színeket figyeltem, hogy az milyen és megállapítottam, hogy azért nem olyan rossz gép az a F22"

    Nem akarok projektor topikba való témába belekezdeni, de egyrészt az F22 valóban egy nagyon szuper kis masina, azért túlzásokba nem kellene esni. Persze az is lehet, nem ugyanazt néztük :) Ettől még persze lehet szeretni (sőt ajánlatos is) az otthoni cuccot, de azért kezeljünk nagyjából mindent a helyén.

Új hozzászólás Aktív témák