Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mandju

    senior tag

    válasz -KP- #181350 üzenetére

    Majmolás, nem majmolás... azért külföldön mások a lehetőségek. Akár sztereó, akár mozi.
    Mondj itthon egy helyet, ahol egy teremben, 1 vásznon bejelentkezésre meg tudod nézni a barco freya-njord-bragi hármast... Németországban van ilyen hely 3.

    De mondhatnám NZ9, Bragi, Sim2 Nero 4S és az SH egy teremben, ugyanazon vászonra...

    Mások a lehetőségek és más a vásárló erő is. Ha tetszik, ha nem.

    A HKV-n volt egy felmérés vetítők kapcsán. Igaz, hogy Hardcore fórum, de nagyon beszédes adatok láttak napvilágot. Persze ez csak statisztika, de akkor is.

    A Sony-t kevésbé szeretik a fennálló bizonytalanság miatt. Egyértelmű JVC fölény. Egy másik felmérésnél látszik, hogy a 28 darab JVC-ből 19 darab a magasabb kategóriából került ki. Ez egy januári felmérés volt. Azóta 3 userről hallottam, aki NZ9-re váltott, illetve van plusz 1 25LTD tulajdonos. Egész EU-ba azt hiszem 10 darab érkezett.

    KP:

    "Ez nem csak arról szól, hogy a lakosságszám 83milló 10milló-val szemben, és hogy a fizetőképes kereslet sokszorosa az itteninek. Ez nálunk kultúrális kérdés is."

    Ebben is lehet valami... bár megnézve a facebook csoprotokat, igény lenne, de lehetőségek határoltak. Inkább az anyagi...

    [ Szerkesztve ]

    * JVC DLA-Z1 * xyscreen soundmax 4k ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * IMG Stageline STA800D * Lab Gruppen FP10000Q * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series 9.4.6 * VanDamme *

Új hozzászólás Aktív témák