Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • powerup2

    addikt

    válasz VoidXs #186332 üzenetére

    De akkor már érdekelne a véleményed. Mert azért összetett kérdés hogy néhány gyártó a műholdas hangfalakra szavaz pl a surroundok tekintetében hogy koaxális hangszórókat használnak ami ugye két utas. És azzal magyarázzák hogy oké vágva vannak a surround hangfalak és a többit majd a sub intézi. Ez addig oké is amig pl valaki nem Dirac ART-ot használ. De a koaxális hangszórók mellett szól a magas spl és hihetetlen dinamikus ugrás. De ezeknél az ART halott dolog. De az ART tekintetében többre megyünk egy 3 utas tekintélyes hangszórókkal ellátott hangfallal mint egy koaxálissal. És a nagy kérdés Trinnovnál hamarosan elérhető waveforming mert az a subokkal játszik. Aztán a koax esetén a hang irányitottsága előnyt élvez a klassikus hangfalakkal szemben.

    Aztán azért is irányitom a beszélgetést ebbe az irányba mert majd remélhetőleg 2-3 év múlva a jelenlegi mozi szobám megszünik és a helyét átveszi egy jóval nagyobb privát mozi. És két gyártó között vacilálok az egyik az Ascendo a másik Aurea. Subok terén meg Zozi irányába mennék el hogy díy megoldás vagy nem tudom. De nagy Infra sub biztos lesz.

    TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris Nas: Synology DS218

Új hozzászólás Aktív témák