Hirdetés

Aktív témák

  • jolti05

    őstag

    válasz WN31RD #1293 üzenetére

    Én szinte semennyit sem értem a hangokhoz. Vásárláskor 2 fő szempontot tartottam magam előtt. Hogy viszonylag olcsó legyen az erősítő(és a hangfalak), és hogy tetszen a hangja a rendszernek. Elmentem hallgatózni különböző helyekre. Igazából először egy hangfalpár tetszett meg, de én 5.0-át akartam ugyanazon az áron. Végül meggyőzött a Heco Vitas 500. Kirpróbáltam helyben 3 erősítővel, egy Sonyval, egy Yamahával, és egy "fogalmam sincs mi volt márral" :) A Yamaha győzött meg, árban is rendben volt.
    Lett egy 2.0ás rendszerem, számomra megygyőző teljesítménnyel. Akkorra már vagy 2 hónapja benn figyelt az Xtreme Audio a gépben, szépen összekötöttem Jack-RCA-val(aranyozott, vastag). Ja és persze hangfalkábel jó vastag, legalábbis számomra (2,5ös). Ennyit voltam hajlandó rááldozni a minőségre, és végül olyasvalamit kaptam, amivel meg vagyok elégedve, Wattok és Herzek ide-oda.
    Aprócska problémák merültek fel a szisztemmel kapcsolatban csupán. Például hogy miért kap sztereó jelet, holott belőttem 4 hangszóróra. Azt hiszem ennyi.
    Kérdéses volt számomra, hogyha szétkapom a jól működő összekötést, és alaplapi hangkártyával SPDIF-en keresutük küldöm az erölködőnek a jelet, észreveszek-e valamit hangzásban. És innen ered minden kérdés.
    Közben rájöttem a megoldásra, hogy hogyan tarthatnám meg mégis az X-Fi-t úgy, hogy mellette ott figyel egy hálókártya. Alaplapcsere. Teljesen felesleges az SLI, csak elfoglalta a helyet a PCI-slotoktól...
    Ugyanakkor ha nem szólna másképp semmi, akkor meg minek az X-fi.

    Továbbra sem tudom eldönteni...klassz.

    A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Aktív témák