Hirdetés

Aktív témák

  • ambrus14

    tag

    válasz #54715584 #2916 üzenetére

    pontosan melyik wharfdale mélynyomót ajánlasz mellé?

    Igazából hallgattam a Yamahát ami szerintetek passzolna a stílusomnak, de az nem igazán jött be! A H/K + JBL-t még nem hallgattam, de megmondom őszintén a jamo + denon szett érdekel a legjobban csak azt nem tudom eldönteni, hogy milyen mélynyomót ajánlotok mellé?!
    Nincs sajnos sok módom meghallgatni más mélynyomókkal mivel békéscsabai vagyok és egy Média Markt van ahol ki lehet az ilyeneket "tesztelni", így bízok a ti véleményetekben! Tényleg gondolkoztam magam is nagyobb jamo mélynyomóban, de nem tudom melyiket érdemes melléjük! Másrészt mély hang fanatikus is vagyok egy kissé, de amit mutatott a jamo kis sub 200-asa a yamaha meg sal szettek mellett számomra elég meggyőző volt, de látom lehet fokozni a dolgot, de nem akarok sokkal többet költeni!

    Várom véleményetek a mélynyomókkal kapcsolatban!

    Köszi!

    P.S.: A 300-as jamo mélnyomó már duplaannyiba kerül mint a 200-as, legalábbis így láttam neten! A sub 200-asat 30ért láttam az MM-ben ami elég jó árnak néz ki, a 300-asat neten me g 69.990-ért, viszont ez már eléggé túlszárnyalja az alapvető elképzelésem! Esetleg valakinek van sub 250-ese, vagy valami információja róla?! Nem találtam a 250-esről neten árat!

    [ Szerkesztve ]

    Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144

Aktív témák