Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tulku

    veterán

    válasz deathtania #12747 üzenetére

    Én nem mertem linkelni...de most alátámasztom!

    Egy 10 éves Miele, ha rendesen átnézett szervízelt darab (főleg az újabbak) lazán viszi az újabb 10-est (tapasztalatból írom) és akkor is javítható. Talán a régebbi modelleknél a hibrid programtárcsákkal voltak apróbb gondok, de ezek a mai digitális gépeknél már nincsenek (ismétlem 10-15 éves behozott modellekről van szó)

    Amit linekltél:
    Megbízható, valóban átnézi, garanciát vállal rá.
    Én egy 300 ezer forint körüli gépet vettem 90 körül 5 éve, mert a korábbi 10 éve nálam tartózkodó Miele csapágyas lett (azt is javította volna 30-ért, de én az akkori legújabb dizájnú, előre programozható, 1600-as, ferde panelűt akartam...).
    Mivel a régit 50-ért vettem, így eladtam 10-ért, 40 ezerért volt közel 10 évig Mielém...és akkor jön a komfort érzet.
    Mert nem tudom melyik fórumtag mosógépe hangszigetelt, de ez az.
    Amerikai konyhában a fejemtől 2 méterre mos, este halkan nézzük a televíziót és...nem hallok semmit...de ez nem igaz, mikor 1600-ra felgyorsul hallok némi nagyon halk motorzajt...

    Eszembe nem jutna a svédek által összevásárolt és lezüllesztett AEG-Electrolux-Husquarna konszern termékeire cserélni (sajnos az AEG az árnyéka sincs egykori önmagának, egy válogatott Electrolux...nekem még 12 éves Germany AEG mosgatógép van, de azt meg lehet most is nézni, szerelő még nem látta).

    Persze ezzel nem lealacsonyítani akarom azokat a termékeket, amiket garanciával, boltból, hivatalosan vásároltak meg fórumtársaim, csak én bevállalós vagyok és úgy néz ki perpill nyerésre állok :)

    A linkelt honlapot üzemeltető személlyel pedig semmilyen kapcsolatban nem állok (5 éve álltam pár telefon beszélgetés erejéig...elég készséges a pók)

Új hozzászólás Aktív témák