Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz macikos #1948 üzenetére

    Nekünk a mosógépünk Whirlpool (jónak tűnik, de még csak egy hónapos) egy baja van, kicsit nyikorog, amikor tekeri a dobot. Nem vészesen. Vagy megszűnik vagy nem. Az biztos, hogy az 1000-es centrifugát megérzem két helyiséggel arrébb is, de kövön áll, én meg 600-800 felett nem centrifugázok, mert megvan az a perverzióm, hogy jobb a ruhának.

    Indesit mosógép van otthon, rozsdásodik, meg ne vedd. (amúgy csendes, mint az álom, okos, szép. lásd még: AlfaRomeo :) )

    A hűtőnk Gorenje. Nekem dicsérték, egy hónapos szintén, előny a 3 év garancia, ára nem volt vészes akcióban. Csendes, jól hűt.

    Otthon Electrolux hűtő van, az is jó, kicsit hangosabb, de bőven megfelelő. Az mondjuk behúzza az ajtót, ha becsukod, és nem tudod kinyitni kb 1 percig, ez állítólag nem bug, hanem feature, gondold át, hogy el szoktad-e felejteni a margarint kivenni a sajt mellé. Én igen. ;)

    Szerk: proszívó: samsung, a legolcsóbb fajta (7k volt azt hiszem) egyenesen az "I" betűs informatikai boltból. :D Azt tudja ami rá van írva. Szív. Illetve van rajta "fúj" opció is, ha belevágnál a lufiiparba. Vizes, meg hepa varázslatokat nem tud. Ettől függetlenül a lakás nem poros.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák