Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macskaszőr

    újonc

    A tavalyi hozzászólásokat visszaolvasva láttam, hogy a Miele alatti ársáv slágere a Sencor svc 8 volt. Sokan írták, hogy megvették. Őket szeretném kérdezni, most már az eltelt idő távlatában, hogyan viszonyulnak a géphez?
    Cseh oldalakon azért elég sok kritika éri, igaz ott ismertebb és elterjedtebb márka.
    Ezek: a gégecsöve csavarodik, merev, maga a gép sem elég gördülékeny, nehezen vonszolható, ahogy írják. A műanyagcsővég és fém hosszabbítócső találkozása könnyen szétcsúszik, ha erősen szív, , ezért nem kihasználható a motor ereje, és a turbókefe nem szétszedhető, nehezen szedhető ki a rátekeredő szőr, haj. Az újabb eco 700 w-os változat egyáltalán tudja rendesen forgatni turbófejet? A szívóteljesítményt sehol sem találom. Viszont az egyik turbókefét áruló oldalon írják, hogy min. 1000 W kell a meghajtásához.

    https://www.aqua.hu/sencor-univerzalis-turbo-kefe-szivofej-svx-110tb-191141.html (Ez épp szétszedhető de a gyárilag mellé adott nem ez, hanem ilyen:
    https://edigital.hu/porzsakos-porszivo/sencor-svc-8vt-eue2-porzsakos-porszivo-p470468

    Tényleg sok kompromisszum kell, vagy ezek csak nagyon nyűgös tulajok voltak?
    Nagyon fellelkesültem a sok vásárlást olvasva, de csak az első használatokról voltak lelkendező vélemények, később senki sem írt. Segítsetek, kérlek! :F

Új hozzászólás Aktív témák