Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • attiati

    veterán

    Előhoznám újra a teflon - kerámia - zománcos - rozsdamentes acél - öntött vas edény témát.

    Itt már előjött pár hónapja.

    Itt találtam egy korrekt cikket az egyes anyagok előnyeiről - hátrányairól.

    Mi ajánlott, ha az élelmiszer biztonság a fő szempont?
    Másod sorban a használhatóság.
    Külön sütésre és főzésre.

    1. Teflont ki is zártam.
    2. Zománc lepattan, könnyen odaég?
    3. Kerámia bevonat is elveszíti a tapadását és könnyen odaég? Eddig ő volt a favorit, de itt hogyan lehet mindenmentes kerámia bevonatút venni, ha nem írják oda a gyártók? Nem tűnik biztonságosabbnak, mint a teflon bevonat.
    4. Rozsdamentes acél biztonságos, de nem egyenletesen melegszik. Egyelőre hajlok erre egy többfalú megoldással.
    5. Öntött vas, drága, biztonságos, nehéz használni

    Orvosi fém (titán bevonat)?
    Greenpan?

    Ezekkel van tapasztalat? Teljesen újak nekem, bár az evőeszközök orvosi fémből a legjobbak (18/10-es összetétel).

Új hozzászólás Aktív témák