Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz ribarszki #34095 üzenetére

    Amit tomty irt azt kuldte el blattida is, es o is, meg mas is a kulon gepeket javallotta az egyben helyett.
    Hallgatok ratok es ketto kulon lesz, pontosabban a masfel eves mosogep marad, van meg 3,5ev garija meg jol is mukodik :)) es hozza lesz szarito.
    Bar hajlok az 5ev gari fele es egy beko-t neztem ki, de azert meg filozok ezen a gorenjen. Hasonlonak tunnek, Beko elonye az 5ev gari, de Gorenjeben jonak tunik a hofokcsokkentes funkcio amit a bekoban nem latok, meg a programok szemelyreszabhatosaga, ezen kivul a feltuntetett kis mennyisegu ruha szaritasa lehet esetleg meg hasznos, de miutan mindkettoben van mar nedvessegerzekelo (optisense bekoban, sensoriq gorenjeben) ez lehet, hogy folosleges ?
    Twin air nem tudom hasznos-e vagy csak marketing, meg a gorenje GenleCare, es a beko EcoGentle funkcioja ugyanaz, azaz alacsonyabb homersekletu szaritas a kenyesebb ruhaknak ?
    Gorenjenel ilyesmit irnak, meg ugye ott van a hofokcsokkentes funkcio, mig beko-nal annyit irnak az EcoGlent-re, hogy a kondenzacios 110foku szaritasanal kedvezobb 60fokon szarit, de nem talalom, hogy az is tovabb csokkentheto-e mint gorenjenel.
    Nomeg mennyit szamitanak ezek valos hasznalatban ?
    Van meg valami erdemi kulonbseg ? Pl ketiranyu dobmozgas gorenjeben jobb-e , vagy bekohoz csak nem irjak de ugyanaz ebben is ?

Új hozzászólás Aktív témák