Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • turancsics

    csendes tag

    Sziasztok!

    Hát, hát hogy is kezdjem? Karácsony és porszívóvásárlás! Nagyon sok kérdésem lesz! Sorry

    Mindent néztem már és lassan elvesztem itt a porszívók között! Ezért kis segítséget szeretnék kérni tőletek!

    Leírom a hogy mégis miket porszívózom vagy mik lennének az elvárásaim.

    Szóval hát szőnyeget amelyet leginkább takarítanék viszont az mindíg elég piszkos! Akár a kisebb sárfoltoktól kezdve a kiszóródott virágföldig. Kisebb leveleket is, hisz azokat kézzel összeszedni rendkívül sok időt igényelne.

    Kocsiban nagyobb szemű anyagokat sár kisebb papírok szemes kukorica stb. Szóval én nem szeretnék 2x dolgozni hogy összeszedem kézzel majd pedig tényleg csak a "port" szívom fel.

    Ezért gondoltam, hogy mivel nagyobb darabosabb anyagokat, valamint levelet és kisebb papírokat papírzsepit is fel szoktam porszívózni ezért nekem nem jó a porzsák nélküli hanem a sima porzsákos porszívó. Bár cáfoljatok meg ha nincs igazam és ti is ilyen dolgokat porszívóztok.

    Porzsákos porszívóból pedig hát az a lényeg amik ugye papír porzsákosok hogy lehessen mellé vásárolni textilt is. Mert ha nincs épp otthon papír porzsák akkor lehessen üríteni a textilessel.

    Nem tudom, hogy mennyire számít a szívóerő? Azt hiszem mnapság 300-500-ig terjednek a használhatóak. Én a nagyobb szívóerőben bízom, hisz ha joban szív akkor később is 2-3 év mulva is jól fog. A szívófej mennyire fontos? Melyik gyártónak a legjobb a szívófeje? Ez a turbó szívófej csak a hajra és az állatszőrre jó? Vagy jó az a szőnyegre egyébként is? Kiszedi a szőnyeg mélyebb részeiből is a port vagy arra a sima fej is jó?

    Döntésképtelenség: Porzsákos vagy sem?

    Hasznos-e a turbő fej vagy elég a sima is?

    Hepaszűrő kell-e vagy elég az alap?

    Nagyon sok márkát és típust néztem.

    Electrolux,Philips,Samsung ETA, Sencor, Bosch

    Mindegyik típusnál van 2-3 olyan amely porzsákos és porzsák nélküli melyeket néztem.

    De valószínűleg az ár fog döntő szerepet játszani.

    Valahogy úgy gondolom, hogy nem lehet jó porszívót venni 20k alatt. Bár hát láttam én Samsung vagy épp Philips porszívót is közel 400W-os szívóerővel 20 alatt. Amelyeket nézem azok olyan 30k-ig de nagyon sok van, és egyszerűen nem tudok dönteni. Aztán néztem kicsit fentebb is 38-40k, nem tudom hogy megérik-e azt a többletet.

    Kérlek segítsetek nekem

    Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák