Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tristis

    őstag

    válasz canniball #3598 üzenetére

    Akkora meg az ára már nem lesz ilyen... Bocsánat, első cikkem lesz, nem tudtam hogy ilyen a rendszer (nem tetszik, nem tetszik sálálálá). Ipari felépítésű porszívó szerintem sok-sok hasznos és jó tulajdonsággal és némi hátránnyal. Bemásolom a pro/kontra érveket. 10 rongy Obiba.

    "Pozitívum: egy rozsdamentes fémtartály a porzsák gyakorlatilag, de az egész gép igen masszív. nagyon könnyen gurul, nagyon jó fogni-vinni, a csatok, csatlakozások eltaláltak. A nedves-szívás, és a fújás képessége igen klassz dolog. Nem kell a géppel finomkodni, nem kell vacakolni állandóan a kis portartállyal. Szagot nem, vagy csak elenyészőt hagy maga után. Porzsák nélkül használva sem láttam napfény felé fordítva, hogy porszemcsék jöttek volna vissza. Ha mégis így lenne pl. iszap homok porszívózáskor, még mindig lehet 400Ft/db áron venni hozzá 10 literes porzsákot. A többi pozitívum a specifikációban. (szerk.: szív-fúj, nedves-száraz, porzsákos-porzsák nélküli, hatalmas tartály, 2 év gari és az ára.) Édesapám szerint ez a márka a kéziszerszámok körében igen ismert és elismert, kifejezetten jó ár/érték arányú termékpalettával rendelkezik.

    Negatívum: maga a gégecső és a három részből álló rúd része nem a legstabilabb. A fej nem az igazi, olyan tipikus ipari féle-forma. A szőnyeg kefe része felejtős kicsit. A teljesítménye nem kiemelkedő, inkább olyan közepeske. A hangja elég magas, kicsit ipari jellegű, a hozzá járó tápkábel 2 méter hosszú, így 4 méteres lengőhosszabbító vásárlása ajánlott. Pamut ruhába érdemes vele porszívózni, mert ha nagyon műszálas a ruhád kicsit megrázhat a fémtartály. Úgy kell elképzelni, mint ahogy pl. egy kilincs teszi ezt az emberrel. A kábel nem automata behúzós (és?! :DDD)"

    [ Szerkesztve ]

    Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

Új hozzászólás Aktív témák