Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Sziasztok!

    Gondban vagyok...megdöglött a porszívóm, a motor krepált be fincsi amperszag társaságában. Szóval kéne utód, viszont most elég szűk a költségvetés. Ezért nézelődtem a használt piacon, és leltem itt helyben (szabolcsi kis falu) egy ilet, csak töredékáron. Viszont az eladó nem tudta megmondani, hogy ehhez lehet-e kapni szűrőt, ha gond van vele, és a gugli se nagyon dobott ki értelmes tippet erre a Jago-ra. Valakinek van esetleg tapasztalata vele, vagy tudja, hogy van-e vele kompatibilis márka / típus? Mert szimpatikusnak tűnne a jószág, és szívóerőben is rendben van.
    Ami tetszett benne: könnyen ki lehet üríteni a porzsákot, fokozatosan pörgött fel a motorja, nem üvölt nagyon még max-on sem.

    A másik tippem egy Samsung volna, kb. így néz ki, de nem ez (a képen SC-4135 van, de amit néztem, az 1800W-os). Totál alap jószág, porzsákos, szívóerőben bika, a Jago-nál is jobb, de azt nem lehet szabályozni. Az egyedüli extra a kábelfelcsévélés. Viszont tartozék ugye jobban van hozzá...

    A 2 közül melyiket lenne érdemesebb megvenni? Vagy egyiket sem? :U Gari egyébként már egyikre sincs...de sajnos most nem tudok rá többet kiadni, így ezt vállalnom kellene.

    Köszönöm a tanácsokat :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák