Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz DeFranco #3747 üzenetére

    Megvolt ma a próba :) Igaz, még kiskorú a lelkem, így bilibe (vödörbe) ürít, de talán holnap már vezetékre szoktatom.

    Egy üres program futott le maximális hőmérsékleten és idővel, írták, hogy először ilyet kell futtatni.

    Első tapasztalat: nem csendes. Nem is túl hangos, de határozott gépzaja van. Simán lehet mellette normál hangon beszélgetni, nem csörög, nem csattog, de van hangja. Erre lehet rásegít az is, hogy két oldalon mellette van 6-6 centi hely, mögötte meg strang megy, szóval egy komplett mélyláda áll rendelkezésre a hangosításra, az oldalakat idővel lehet kitömöm valamivel, úgy lényegesen csendesebb lesz.

    Maga a gép határozott német mentalitás, Hans-Jürgen Krankenkasse, ahol forog ott zsírozva van, ahol fém, ott kemény, ahol gomb van, az puhán jár. Stabil szerkezetnek tűnik, nem ugrál, nem mászik.

    Érdekes, hogy bár azt írta a kézikönyv, hogy ezen a programon 16 litert használ fel (ez nem a kézikönyv szerinti fogyasztás, azt máshogy számolják), szerintem 12-14 liternél több nem jött ki belőle, láttam a vödröt, én öntöttem ki. Elvileg a program 70 fokos volt, a kijövő víz nem volt annyi, éppen csak enyhén meleg, de ez szerintem nem hiba.

    Összességében meg vagyunk vele elégedve, szerintem jó lesz, de ezt majd az éles mosogatások döntik el, azt viszon ajánlom, hogy aki amerikai konyhába vesz mosogatógépet, az ennél csendesebbet vegyen, ha éjszaka akarja járatni. Nekünk külön konyhánk van és lesz, így tökéletes.

Új hozzászólás Aktív témák