Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Bagira01 #3844 üzenetére

    Csatlakozom Ariadne-hoz, jól gondold át, mi az, amit tényleg használsz majd. Ez kb. 2 program (nálam: könnyű, rövid mosás, és egy alapos a szennyezett ruháknak), és 2 funkció (nálam: állítható hőfok és állítható centrifuga, minden programnál, minden fokozatra). Ami ezt tudja, az benne marad a kalapban, ami nem, az kiesik. Egy ársávon belül marad 15 gép, ha kiválasztod azt a 2-3 márkát, amiben megbízol (ez ahogy látom, nálad most a bosch és a siemens) akkor marad kb. 6 gép. A legolcsóbbat nyugodtan kihúzhatod, semmiből nem szabad a legolcsóbbat venni, a legdrágábbat is nyugodtan, marad a középső négy. Azt ha gondolod, linkeld ide, tényleg 3-5 darabot fogsz kapni ezzel a logikával.

    Az A+(++++) fokozatokkal meg óvatosan, mert tényleg nem sok különbség van már egy szint után, az a pár deci víz és pár kW nem éri meg az árkülönbözetet, számolj utána egy kicsit.

    Aquastopot így utólag én ajánlom, a mosógépünkön nincs, ott zárogatjuk is a csapot mindig, a mosogatógépen van, ott viszont kényelmes, hogy nem kell zárni.

Új hozzászólás Aktív témák