Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Ariadne #3848 üzenetére

    A bejövő vízcső jellegzetes (áttetsző, és látszik benne egy vékony tyúkbél) és a csatlakozó végén van egy nagy (ahogy csemberlen írja, kb. szappanosdoboz méretű) téglatest szerű bumszli.

    A cső dupla rétegű, ha a belő cső sérül, a rendszer lezár egy elektromágnes segítségével, és nem úszik a konyhád. Tudtommal (így olvastam) ha a gépen belül van szivárgás, azt is érzékeli és akkor is lezár.

    A Bosch mosogatógépre amit vettünk, a gyártó garanciát is vállal, mi szerint ha elázik a konyha, és a hiba a bekötési pont után keletkezett (magyarul az aquastop hibázik), akkor a gyártó a kárt kérdés nélkül téríti.

    @#3851: van egy minőségellenőrzés faktor is. Simán el tudom képzelni, hogy a nem tökéletes, (legyünk jóindulatúak) 90%-os darabokat sem dobják ki, csak azokra más matrica kerül.

    re:#3851mod: a boltban azt mondták, igen, de az nem tudom elképzelni, hogyan védene a gépen belüli szivárgás ellen. Ez elvileg akkor is zár, ha a gép aljában indokolatlan mennyiségű víz gyűlik össze (megmakkan a zárószelep).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák