Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz ArthurShelby #40005 üzenetére

    "Én nem szeretem ha nagyon tocsog a krumpli az olajban (bár jobban elviselem mint mások), de szeretem ha jó ropogós, és ezt sok olajjal lehet elérni."

    Nem bántásból, de ez csak a szokásos állítólag, meg hallottam másoktól jellegű megállapítás. Az, hogy mennyire ropogós, nem azzal áll összefüggésben, hogy mennyi olajat öntesz bele; hanem hogy milyen krumpliból sütöd, és milyen módon. Tökéletes állagú, kívül ropogós, sárgásbarna színű sültkrumplit lehet készíteni az Actifry-al IS. A különbség annyi, hogy egy olajban úszó sülkrumpli kalória-, zsír- szénhidráttartalma többszöröse az Actifry-ban sül krumplinál (Actifry-nál cirka 207 kcal, 3,5 g zsír, és 41,5 g szénhidráttal kell számolni egy adagra, azaz 250 gramm mennyiségű sülkrumplira).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák