Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #32577792

    törölt tag

    válasz #48613632 #40459 üzenetére

    Ezen kár felhúznod magad. Amikor mosógépet kerestem, ott az electrolux volt a sirály-király a maga hatalmas 1 éves jótállás/garancia/egyebek mellett. Volt sok példa más márkákra, amelyek legalább annyira - ha nem jobban - jól üzemelnek, picit olcsóbban, picit több gyári garival. Azokat viszont számolhattak a fikázással, leoltással stb. Ezek ellenére adtam egy esélyt mosógépnél az AEG-nek, kimondottam az 1+3 év gari miatt, de szárítóban már hülye lettem volna annyival többet kidobni pénzt az ablakon, ezért is lett beko. Így már nem mondhatják, hogy úgy alkotok véleményt róluk, hogy nincs is ilyen, vagy olyanom. Igaz nem tojás-tojás az összehasonlítás, de gyártó/gyártó igen.
    Porszívót is kérdeztem anno, akkor is már miele vagy miele esetleg miele volt a felhozatal :) Lehet, hogy jó, de nekem legyen megfizethető is, Így lett Sencor. Eddig a 3 év alatt semmi bajom nincs vele.. 2700HUF értékben vettem hozzá 10db porzsákot, illatosítót meg mit tomén mi volt még a packban. 2 évet bírt ki, utána jött a következő csomag novemberben. Már megérte, mert a feleségem maximálisan elégedett vele, nincs morgás, hogy nem szedi fel, nem szedi ki. kocsiban én használom, még a fenyő kis tüskéit is kiszedi a kárpitból.
    Igaz nem miele.
    DE ettől még tartós a miele - régiek biztosan -, mert mosógép csere alkalmával egy belga oldalon olvastam egy idős hölgy visszajelzését a Beko - fórumban, noname lesajnált - mosógépről, hogy nem gondolta volna, a közel 40 éves - ha jól emlékszem ennyit írt - miele mosógép után egy "filléres" gép ennyire jó lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák