Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz adalbert1 #4058 üzenetére

    Vegyszerre, gyógyszerre nincs ellenvegyszer, ellengyógyszer. Nem vagyok szakértő, de foglalkoztam már szennyvízkezeléssel - ivóvízkezeléssel.

    A nagyját ülepítéssel tisztítják, a mikroorganizmusokért a klór felel, a maradékot, meg az apraját megfogja a biológiai szűrő. Ez elvileg elég is lenne, amit az élővilág beletermel, az ki is jön, a fogamzásgátlók és egyéb fel nem szívódó anyagok a gond (lásd még pajzsmirigybetegségek). Azt viszont nem tudom, hogy ez mekkora veszély. Nem is akarok pánikot kelteni ezzel, csak a magánvéleményem írom le.

    A budapesti ivóvíz egyébként kiemelkedően tiszta magyar viszonylatban is, európai viszonylatban pedig kiemelkedő.

    Az ásványvízzel nekem is az a problémám, hogy egyrészt pénzbe kerül, másrészt cipelni kell, harmadrészt környezetszennyező, mint a fene a szállítás és a csomagolás miatt, ami tűrhetetlen.

    Az meg egyenesen kész röhej, és nálam sokszor okoz tudathasadás közeli állapotot, hogy a vizet boltban vásároljuk, utaztatjuk, csomagoljuk, cipeljük és fizetünk érte, mellette meg a saját pisi/kakit kiváló minőségű ivóvízzel öblítjük le. Jellemzően a szükséges mennyiség többszörösével. Agyrém. :Y

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák