Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Átlapoztam megint az utolsó pár oldalt, de porszívókról nem sok véleményt látok. Eleve azt kéne eldöntenem, hogy a port miképp tároljuk, de nagyon hajlok a porzsák nélkülire, nincs kedvem még azt is időnként venni hozzá, meg abból kiügyeskedni a port, meg kiszakadhat, stb. Legalábbis így elsőre sokkal macerásabban látom, szóljatok, ha más a véleményetek.

    Ha meg zsák nélküli, akkor már valamilyen 2 kamrás (pl. Samsung), vagy ciklon elvű (pl. Electrolux) gépet vennék, ha jól tudom, így a szűrőkhöz kevesebb por jut, ami nyilván jó.

    Motorteljesítmény nem igazán érdekel, szívó teljesítmény honnan számít jónak? Sok gépet látok 300-370W körül, efölött még nemigen láttam, gondolom ez a 350 körüli szint akkor kb. jó. Mármint ebben az árban, ilyen 30k-ig bezárólag.

    Engem a zaj nem érdekel annyira, nem kell olyan gyakran porszívózni / akkor sem tart olyan sokáig, ráadásul így is - úgy is zajjal jár.

    Konkrétan van is itt két típus, egyik 30k, másik 22, megéri az előbbi a majdnem másfélszeres árat? Van hozzá több fej, az biztos fémcsöves, meg van hozzá egy kézi portörlő, amit a gépbe lehet tolni. Itt egy videó is: [link]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák