Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lord Dragon

    senior tag

    Ok!

    Igazatok van elnéztem. Nem láttam, hogy 4db-ra vonatkozik az ár, mert csak hébe-hóba néztem meg a munkahelyemen két ügyfél között a linket ... akkor viszont király! :) Szerintem azért láttam 1 db-nak mert utána a motorvédő szűrő, meg a levegő szűrő is 1-1 db és a sok 1-es miatt azt hittem hogy porzsákból is 1 van benne.

    Köszi az infókat és a tapasztalatok! :R

    Egyébként akkor is majdnem teljesen piros a csík, amikor ráteszem a másik fejet és fölfelé tartom kicsit. Max szívóerővel már piros majdnem végig (95%-ig), csak akkor nem, ha közepesre állítom a szívó erőt.... akkor kb 2\3-adig piros csak. De amúgy jól szív és belenézve a zsákba felülről a lyukon, még félig sem lehet a buci állapothoz képest. Lehet, hogy túl sok finom port porszívóztunk fel vele, ami olyan állagú por volt mintha lisztet porszívóztam volna. Ugye a régi porszívó nem tudta az ilyen finom port kiszedni a szőnyegből egyrészt, másrészt pedig mire ki tudtuk fizetni a 100K-s Mielet, előtte már kegyetlen állapotok uralkodtak itthon, mert akkora már 2,5 hónapja nem volt porszívónk és alig mertem itthon sétálni... :D Azért is üzemeltük be a karácsonyi kicsomagolás után 5 perccel rögtön....

    Szóval az első porszívózáskor valami atom 2,5 hónapos koszt kellett felszívnia, plusz minden olyat még amit a régivel soha nem is tudtunk felszedni... kapott az arcára rendesen, rögtön fel lett avatva. Azóta viszont amióta ez a gép van, SOKKAL nagyobb az általános tisztaság érzetem itthon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák