Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz #40553216 #43814 üzenetére

    Eddig egyedül tegnap a töltött káposzta futott ki egy picit, próbáltam egyből takarítani konyhai törlőpapírral az edény körül, hogy ne égjen rá a zsíros folt vagy valami. Aztán amint kész voltam, leraktam konyharuhára az edényt, és utána megint konyhai törlőpapírral törölgettem.

    Remélem ez a törlőpapír nem fog rajta karcot ejteni, bár, ha neked nem sikerült 11 év alatt, akkor talán nekem sem. Csak nekem túl durvának tűnik a törlőpapírnak az anyaga. Lehet jobb lenne egy mosható mikroszálas? Vagy ami van a DM-be ilyen egyszer használatos nedves törlőpapír?

    Utána amúgy nyomtam rá egy adag CIF ablaktisztítót (tehát nem hagytam rászáradni, nem is értem a YT videón is minek hagyják rászáradni napokkal későbbig aztán pengével kapargatják meg hasonló), és papírral letörölgettem, szépen leszedte.

    Ja meg próbálom nem húzni az edényt a kerámialapon, hanem emelni és óvatosan lerakni.

    Remélem, ha így odafigyelek erre a pár apró dologra, akkor azért nem lesz gázos a felület, mert napi szinten főzök, szóval kapja az igénybevételt.

Új hozzászólás Aktív témák