Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koxx

    MODERÁTOR

    Philips SpeedPro Max mini review

    Tegnap kaptam kézhez. Ribarszki fórumtársat zaklattam a hülye kérdéseimmel cordless porszívó témában, ezúton köszönöm neki az ötleteket, de végül mégis a Philips lett a befutó. :)
    40%-os kuponnal 96k-ért sikerült elhoznom, előtte próbáltuk a dyson v10-11 párost amik ugyan nagyon jók, de a 200k+ -os ár most nem fért bele. (plusz a feleségemnek kényelmetlen volt ez a nyomógombos pisztoly-szerű megoldás ill a hosszú alu szár.) A xiaomi porszívóját nem tudtuk kipróbálni, de videók alapján kicsit macerásnak tűnt a portartály ürítése.
    Előnyök:
    Nagyon jól szabályozható szívóerő, 3 fokozatban. Nálunk csak keménypadló van így szőnyegről nem tudok nyilatkozni. A turbókefe fej nagyon jól összeszedi a koszt (nyilván a C2-m is). A led lámpákat a fej végén orbitális nagy marketing bullshitnek gondoltam a videók alapján, de meglepően hasznos, tényleg jobban látni, hogy hol van még porcica, morzsa, hajszál stb. A kanapénkat és a matrcaunkat a kis fejjel nagyon gyorsan össze tudtam takarítani. Súly optimális, minden rendesen bekattan a helyére, nem zörög nem lötyög. A tartály ürítése is nagyon egyszerű. A 360 fokosnak hirdetett fej ugyan nem tud ennyit, de nagyon kényelmes vele körbetakarítani. A kis kihajtható kefével pedig a pókok által gyártott hálót is pik pakk le lehet kapni a falról vagy a sarkokból.
    Hátrányok:
    Működési időre cca 60 percet ír gondolom a minimum fokozaton ami igazából a legtöbb helyzetben elég. A töltési időn lehetne azért javítani, de ha napi szinten használjuk és mindig felrakjuk akkor ez sem gond.
    Drága volt még azért így is. Egyelőre még marad a C2, de ha 2-3 hónapig nem kerül elő a szekrényből akkor nyugdíjba vonultatom.
    A szűrőrendszere talán nem annyira komoly mint mondjuk a Mielében, de majd idővel kiderül. Allergiásoknak nem biztos, hogy ez a legjobb választás.

    Hirtelen ennyit tudtam összeszedni fél napnyi tapasztalat alapján. Később még írok róla.
    Nem reklámposzt, fizettem érte, sajnos nem ajándékba kaptam : )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák