Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atos30

    aktív tag

    Philips Powerpro Compact FC9333/09 porzsák nélküli porszívó:
    16800.- pénz volt philips.hu- n akciós- akciósan.
    Az árát nagyon megérte. Termékregisztrációt követően 5 év a garancia.

    Egy Ufesa márkájú 1400W- os porzsák nélkülit vált le.
    A Philips 900W- al jóval halkabb. Szívóerő ,több mint elég,
    már- már szőnyegen sok is. Nálunk mindenhol hidegburkolat van elvétve pár szőnyeggel.
    A szívóerőt a markolaton lehet állítani a levegő nyilással. 3 fokozata van, zárt - keménypadlókhoz, nyitott- szőnyeghez, mégynyitottabb butorkárpithoz. Ezt kis stilizált ábrán kék szinnel jelzi is melyikben van.
    A cső fém, állítható teleszkópos, kicsit lötyögős a közepénél.Click rendszerű .

    A hatótávja 9 méter, ez pont kellett , mert az Ufesa csak 7 méteres volt és állandóan át kellet dugni másik konnektorba.

    A szívócső markolatánál van egy kis kitolható kék kefés rész . Ez nagyon praktikus, hogy mindig kéznél van, viszont masszívabbra is megcsinálhatták volna a rögzítését, mert porszívózás közben töbször is kioldottam véletlenül a helyéről.

    A porszívófej nagyon tud szívni. Lehet hallani, hogy süvítve szívja befele a levegőt. Pár centiről a porcicákat símán beszippantja. Jól gurul a hidegburkolaton.
    A szívócső szerintem kicsit nehéz, de tolva ezt nem lehet érzékelni, csak amikor felemeli az ember.

    A portartályt nagyon könnyű levenni és visszarakni. A por kiürítése is egyujjas mutatvány. A szűrőket 6 hetente célszerű elmosni a gyártó szerint.
    Első porszívózás alkalmával, meglepően sok port összeszedett. A nagyon finom port is jól ki lehet venni a tartályban. Az Ufesa- ban ilyen finom port sosem láttam( valszeg visszafújta). A szűrője első porszívózás után patyolat tisztának néz ki. Minden a tartályban maradt. A tartály jól szigetelt tetején és a szűrőknél is , mondhatni jó passzentosak, nincs lötyögés. Jóval egyszerübb tisztítani, mint az Ufesa- t( azt szét kellett szedni , komplikált volt az összerakása is)

    Kiegészítőnek egy résszívófej jár hozzá csőtartóval és egy keménypadlókhoz való fej. Az olcsobbik verzíóknál a keménypadlós fej nem a csomag része.

    Szerintem ingyen postával 16800 pénzt 5 év garanciával nagyon megérte.

    A pénz azért van, hogy elköltsük!

Új hozzászólás Aktív témák