Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz Willie #4901 üzenetére

    Sógoroméknak volt BOSCH mosó gépük, egy év garanciával vették, garancia letelte után a program kapcsoló adta meg magát, 2008-ban 38 ezer lett volna a cseréje. Vettek egy leértékelt CANDY-t, 35-ért, azóta azzal mosnak (nem fullos nem nagy fordulatú centrifuga, és X energia osztály, de megy). Nekünk a wörpul megadta magát kétszer is, elsőre a program kapcsoló, javíttattuk (35K szereléssel együtt, mostanra a motor dobta be a kulcsot, azóta félre tettük, vettünk egy SAMSUNG WF0508NXWG-t, közel egy évesen 60-ért, nálunk van 5 hónapja, eddig jó (nem kellett egy hónap után csapágyaztatni).
    Két eset van: vagy veszel full megbízhatót, amiket itt ajánlanak és nem hazardírozol, vagy veszel használtan 40-50K-val kevesebbért egy két éveset szakemberrel megnézetve, és marad pénzed az esetleges javíttatásokra.
    AEG-et, Elektroluxot nézegesd esetleg, elég jó véleménnyel vannak róluk. De sajnos az a tapasztalat, hogy már nem nagyon van 100%-ig megbízható gép. Talán pl a csúnya wörpúlnak is az ára a nagy előnye egyben: egy év garancia, elég sok használat mellett jól üzemelt az 5 év alatt és 70K alatt megkapod, nem buksz akkorát, mint a 100K felettiekkel...(tervezem az enyémhez is az új motor megvételét, 18K-ért ismét üzemképes lenne :U ...).

Új hozzászólás Aktív témák